Despre noi

seminte  romanesti de legume

 

     "Am 68 de ani si de mai bine de 25 de ani ma ocup de legume.   Toate semintele sint soiuri pe care le cultiv de mai multi ani. Semintele sint scoase manual si sint tratate cu BIONAT pentru o germinatie si o rasarire mai uniforma. Acesta este un produs cu extract de plante. Legumele obtinute din aceste seminte nu dau o productivitate extaordinarde mare cum dau hibrizii F1 dar rosia are gust adevarat de rosie iar ardeii miroase a ardei (incercati sa mirositi un ardel de pe o taraba si o sa va convingeti) De ani de zile nu mai folosesc nici un fel de ingrasamint chimic numai gunoi de grajd inainte de arat si must de  balegar pentru udat din momentul in care apare prima floare. Singurul tratament pe care il aplic este stropitul contra manei, cu fungicide care se gasesc in comert si asta pentru ca le cultiv in aer liber nu in solar si asta recomand si celor care vor sa se apuce de gradinarit. Legumele coapte la lumina directa a soarelui au alt gust fata de cele din sere s-au solar unde lumina este filtrata de sticla s-au polietilena."           

          Din nefericire, tatăl meu, nu mai este printre noi. Dar pasiunea și dragostea lui pentru legumele și semințele bio, vor fi duse mai departe. 


      Împreună cu mama mea, vom continua sa producem semințe bio, prin aceleași metode pe care le folosea tatăl meu. Deocamdată stocul este limitat, ca dealtfel  și numărul de soiuri. Dar în curând sper să avem din nou cel puțin tot atâtea produse, ca și in anii trecuti.       

       Având în vedere că a fost un an greu pentru gradina, suntem nevoite să creștem și prețul semințelor, pentru a ne putea acoperi costurile.                

       Pentru a vedea toate  produsele, dati clic pe categorie si apoi clic pe fiecare produs din pagina.

      Începând cu 01.12 vă așteptăm cu comenzile. Pentru nelămuriri mă puteti contacta prin SMS/WhatsApp la numărul 0031640595176(încă nu dețin un număr de telefon de Romania).